Cursus Zakelijk Duits

individueel | open-groep | in-company

Cursus zakelijk Duits Ede

Cursus zakelijk Duits Ede

Een cursus Duits in Ede volgen zorgt ervoor dat u investeert in uzelf en in de relaties die u heeft met Duitse klanten/leveranciers/collega’s. Het helpt u effectiever en met meer zelfvertrouwen te communiceren met uw Duitse zakenrelaties. Dit zal niet alleen bewondering oogsten bij uw relaties maar versterkt ook uw onderhandelingspositie en zorgt ervoor dat misverstanden voorkomen worden. De kennis die u opdoet, kunt u direct gebruiken in elk Duits gesprek dat u voert. U heeft er dus direct veel profijt van. Sinds 2005 biedt taleninstituut Duits-op-maat verschillende cursussen zakelijk Duits in Ede. Wij hebben in die tijd al veel cursisten mogen helpen om hun kennis van de Duitse taal aanzienlijk te verbeteren. Daar hebben zij nu veel profijt van in hun dagelijkse werkzaamheden.

Zakelijk Duits Ede

Duits-op-maat is gespecialiseerd in Duitse taalcursussen op maat. Wij geven deze cursussen zakelijk Duits in Ede waar ons taleninstituut is gevestigd. De cursussen kunnen ook in-Company gegeven worden dus gewoon op uw bedrijf in Ede of omgeving. U zult bepaalde doelstellingen hebben die u graag wilt verbeteren, zoals het voeren van een telefoongesprek of betere klachtenbehandeling. Met onze ervaren trainers wordt tijdens een schriftelijke intake vooraf een leerplan met u opgesteld. Zo stemmen wij de leerstof en studiemateriaal af op hetgeen u wilt leren en verbeteren. Door de kennis die u leert meteen in praktische opdrachten te oefenen, leert u snel deze doelen te behalen. Wij laten deze oefeningen zoveel mogelijk aansluiten op uw dagelijkse werksituatie. Zaken die aan bod kunnen komen zijn spreekvaardigheid, klanten ontvangen, presenteren, verkopen en op wens ook schrijfvaardigheid.

Cursus Duits Ede

De trainingsduur van een in-company cursus zakelijk Duits bedraagt 10×2 uur (6x 3 uur) en kan worden gegeven aan 2 tot 6 personen. Naast in-company cursussen geven wij ook open-groep cursussen en individuele trainingen en binnenkort ook online-cursussen. Ook zakelijk Duits in Ede leren? Vraag vandaag nog een offerte aan via de website of neem contact op door te bellen naar 0318-754149 of stuur een mail naar Annerooskok@duits-op-maat.nl.

Ontvang geheel vrijblijvend een brochure met informatie en prijzenarrow

Interesse? Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!

Referenties

Maatwerk

Vooraf wordt gezamenlijk met de trainer een leerplan opgesteld. Hier kunt u precies aangeven welke doelstellingen u heeft en wat u wilt leren. 

 • Persoonlijke intake van leerdoelen

 • Leerplan op maat

 • Leerstof op eigen niveau

 • Praktijkgerichte aanpak

 • Tussentijds en eindevaluatie

De leerdoelen…

Ervaren trainers besteden aandacht aan de volgende onderwerpen

 • Spreekvaardigheid

  Telefoongesprek voeren, informatie verstrekken, spreken over algemene en zakelijke onderwerpen

 • Klanten Ontvangen

  Begroeten, kennismaken, omgangsvormen, producten en diensten beschrijven, afspraken maken

 • Presenteren en verkopen

  Uzelf en uw bedrijf presenteren, onderhandelen, klachten behandelen, discussiëren en vergaderen

 • Schrijfvaardigheid

  Brieven, e-mails, rapporten, spelling, grammatica en vaktaal