Cursus Zakelijk Duits

individueel | open-groep | in-company

Zakelijk Duits spreken

De voordelen van zakelijk Duits leren spreken

Duitsers waarderen ‘Gründlichkeit’ en ‘Qualität’ en indien u dat ook in uw communicatie kunt bieden dan verhoogt dit de kans op succes aanzienlijk. Niet alleen de kans om uw dient of product aan de man te brengen wordt verhoogt, ook wanneer u met Duitse collega’s of leveranciers spreekt, zal een cursus zakelijk Duits spreken zorgen voor een effectievere communicatie. Die telefoongesprekken die eerst nog hakkelend verliepen met Duitse relaties zullen nu een stuk soepeler gaan. Dat is voor beide partijen een stuk plezieriger. De kans op misverstanden wordt ook aanzienlijk kleiner.

Zakelijk Duits spreken in 20 uur

Zakelijk Duits leren spreken zorgt er voor dat u ook een sterkere onderhandelingspositie heeft omdat u veel beter uw handelsrelatie begrijpt en u veel beter ook uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Door niet meer onzeker te zijn over de beheersing van uw Duits, straalt u daarnaast ook vertrouwen uit naar uw Duitse zakelijke relaties. Het is een kleine investering in geld en tijd en u zult er voor de rest van uw leven profijt van hebben. In 20 uur kunnen wij u via onze cursussen al Duits leren op een ontspannen en effectieve wijze. Wij bieden zowel groepscursussen als individuele cursussen om zakelijk Duits te leren spreken. Al onze cursussen kenmerken zich door persoonlijke aandacht en afstemming op uw wensen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat u haast ongemerkt uw beheersing van de Duitse taal verbetert.

Zakelijk Duits spreken door praktijkgerichte trainingen

De cursussen behandelen zaken waar u in de praktijk mee te maken krijgt. Door middel van praktische oefeningen kunt u de opgedane kennis meteen toepassen. U kunt daarbij denken aan zaken als het voeren van een telefoongesprek, spreken over algemene en zakelijke onderwerpen, kennismaken & omgangsvormen, afspraken maken, presenteren en verkopen en schrijfvaardigheid.

Wij geven cursussen zowel op ons taleninstituut in Ede alsook binnen uw bedrijf. U kunt binnenkort ook een online cursus volgen waarbij u de lesstof thuis leert en de kennis in workshops oefent op ons taleninstituut in Ede. Bekijk de website voor alle mogelijkheden of neem contact op door ons te bellen op 0318-754149 of mail naar Annerooskok@duits-op-maat.nl.

Ontvang geheel vrijblijvend een brochure met informatie en prijzenarrow

Interesse? Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!

Referenties

Maatwerk

Vooraf wordt gezamenlijk met de trainer een leerplan opgesteld. Hier kunt u precies aangeven welke doelstellingen u heeft en wat u wilt leren. 

 • Persoonlijke intake van leerdoelen

 • Leerplan op maat

 • Leerstof op eigen niveau

 • Praktijkgerichte aanpak

 • Tussentijds en eindevaluatie

De leerdoelen…

Ervaren trainers besteden aandacht aan de volgende onderwerpen

 • Spreekvaardigheid

  Telefoongesprek voeren, informatie verstrekken, spreken over algemene en zakelijke onderwerpen

 • Klanten Ontvangen

  Begroeten, kennismaken, omgangsvormen, producten en diensten beschrijven, afspraken maken

 • Presenteren en verkopen

  Uzelf en uw bedrijf presenteren, onderhandelen, klachten behandelen, discussiëren en vergaderen

 • Schrijfvaardigheid

  Brieven, e-mails, rapporten, spelling, grammatica en vaktaal